Home » Over ons » Diensten

Diensten 

AL ONZE OFFERTES ZIJN GRATIS EN VRIJBLIJVEND !

Ramenwasser en Reinigen van zonnepanelen 

 

Ben je het zelf ook beu om op een ladder uw ramen te boenen ?  Wij doen het nu voor u op een professionele manier zodat u u geen zorgen meer hoeft te maken. Ook uw zonnepanelen mogen niet onderdoen in de zomer .

Zonnepanelen is voor de meeste mensen een investering , je plaatst ze om er rendement van te hebben. Natuurlijk moeten deze zonnepanelen ook geregeld gereinigd worden. Doordat er zoveel stof en vuil op valt verlaagd het rendement en de levensduur van uw zonnepanelen.

 

OSMOSE

Natuurlijk moet u uw zonnepanelen met veel zorg behandelen , en daarom hebben wij het osmose systeem in ons bezit. Met dit systeem kunnen we ramen en zonnepanelen reinigen zonder vlekken of strepen achter te laten. Doordat het eerst gereinigd word is het water heel zuiver en dus niet schadelijk voor uw zonnepanelen.

Door de telewassing kunnen wij van op de grond tot wel 10 meter hoog u ramen en zonnepanelen op een kwaliteitsvolle en veilige manier reinigen.

 

 

Reinigen van uw dakgoten

 

Een overvolle of vuile dakgoot kan veel gevolgen hebben voor uw woning. Als deze te vol raakt of beschadigd raakt dan kan het zelfs leiden tot waterschade. Het kan zelfs zover komen dat je insectjes door je dakgoot krijgt , een volle dakgoot is een prima broedplaats voor insecten zoals muggen. Dit kan resulteren in een insectenplaag.

Wij begrijpen dat u dit niet het leukste klusje vind om te doen . Daarom staan wij voor u klaar om dit te doen. Neem snel contact met ons op en u krijgt binnen de 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

 

Reinigen van uw voertuigen

 

Voor het reinigen van al uw voertuigen ( bussen ,vrachtwagens, auto's...) kan u ook bij ons terecht. Wij doen dit met een stoom-systeem zodat we het beste resultaat krijgen. Hebt u een heel wagenpark ? Geen enkel probleem , wij handelen dit voor u af zodat u er geen last van heeft . Eénmalig of voor een periodieke opdracht, dat kan u volledig zelf bepalen.

 

Reinigen van uw terras / gevel /

 

Soms door de vele regenbuien of harde weersomstandigheden verliest uw gevel of terras zijn schoonheid. Het vuil kan zo diep zitten dat het u zelf niet lukt om dit te reinigen , wij doen dit met een speciaal schrob systeem om het beste resultaat te krijgen. Ons hele team staat voor u klaar om u van dienst te zijn !

Reinigen van dakramen / overkappingen/veranda

Hoge dakramen of overkappingen en veranda's  zijn voor ons geen probleem , omwille van de vele varianten (hoogte , bereikbaarheid ) gelieve eerst een aanvraag te doen voor de correcte prijs te kunnen weten !